Arbeta med oss

Globalpsykologerna söker medarbetare

Globalpsykologerna är ett psykologföretag som ger konsulttjänster till aktörer som arbetar för global utveckling, främst till den ideella sektorn men även till myndigheter och privatpersoner. Syftet är att göra arbetet med global utveckling hållbart, roligt och effektivt genom att tillföra psykologkompetens inom hälsa, projekt och organisation.

Vi söker nu kollegor för flexibla insatser, främst i Stockholm. Globalpsykologerna har ännu inget kontor utan arbetar konsultativt hos kunden eller via Internet. Arbetets omfattning varierar mycket beroende av aktuella uppdrag, allt från någon timme per vecka vissa perioder, t.ex. psykologsamtal via Internet, till halvtid andra perioder, t.ex. vid rekryteringsuppdrag. Som medarbetare har du egen F-skattsedel och får ersättning som konsult för den arbetsinsats du gör. Uppdrag kommer in löpande och du får tillsammans med oss ta ställning till om uppdraget passar dig.  Det finns möjlighet att växa inom företaget och påverka arbetet! Är du den vi söker?

Vi vill att du:

-          Har psykologexamen eller studerar på minst termin 9-10 på psykologprogrammet. Har du psykologlegitimation kan du även ge psykologisk behandling.

-          Kan applicera psykologisk kunskap och vetenskap på ett flexibelt sätt

-          Är intresserad av globala frågor, bistånd och/eller ideella sektorn.

-          Är intresserad av att vara med och utveckla företaget.

-          Har möjlighet att arbeta flexibelt gällande uppdrag och arbetstider.

-          Har viss erfarenhet och intresse av att föreläsa och hålla gruppinterventioner.

Vi ser dessutom gärna att du:

-          Har egen F-skattsedel (eller vill skaffa sådan)

-          Bor i närheten av Stockholm

-          Har erfarenhet av att möta olika kulturer t.ex. genom att arbeta utomlands

-          Har erfarenhet av engagemang i den ideella sektorn och har kunskap om global mental hälsa, t.ex. genom engagemang inom Psykologer utan gränser eller motsvarande

 

Ansök senast 10 september genom att skicka ett kort personligt brev och CV till info@globalpsykologerna.se. För frågor mejla info@globalpsykologerna.se eller ring Elin 0731515596 (svarar efter kontorstid).