Förändra beteenden

Visst är beteendeförändring roligt och klurigt? Psykologer arbetar varje dag med att förändra beteenden och vi vet hur beteenden kan beskrivas och mätas. Ofta har vi också bra idéer om vad som främjar och hindrar beteendeförändring, baserat på psykologisk forskning, som ni kan dra nytta av i era projekt och globala samarbeten. Ni ta del av vår samlade kunskap helt utan krångel eller hemligheter.

Ska ni starta ett projekt eller utvärdera en insats där människor är inblandade så testa tjänsten ”psykologen sitter med”. Här sitter en erfaren psykolog helt enkelt med på ert möte och kommer med input och konkreta tips till just ert projekt, om människans fungerande och beteende utifrån vetenskaplig forskning. Det är effektivt, enkelt och flexibelt och vi garanterar nya infallsvinklar.

Vi delar också med oss av vår kunskap om mänskligt beteende i en spännande workshop om beteendeförändring. Här får ni verktyg att förändra beteenden både hos er själva och andra! Förhoppningsvis också ett gott skratt och idéer till framtida projekt. Kanske något för höstens kick-off?